top of page

Vakfımızla İlgili Harika Bir Haberimiz Var!

Güncelleme tarihi: 7 Mar 2023



11 yıldır dünyanın yenilikçi, etkili ve ölçeklenebilir eğitim uygulamalarını tespit ederek “Eğitimde Yılın Global 100 İnovasyonu” listesinde paylaşan Finlandiya merkezli HundrED, ÖRAV’ın faaliyetlerini ödüle layık gördü.

ÖRAV, 180 akademisyenden oluşan bir jüri tarafından yapılan değerlendirme sonucunda, 113 ülkeden katılan 3488 aday arasından, 2023’ün ilk 100 Global İnovasyonu listesinde, dünyaya örnek gösterilen kurumlar arasında yer aldı.

26 Ekim’de Helsinki’de düzenlenen HundrED İnovasyon Zirvesi’nde ödülümüzü aldık ve dünyanın dört bir tarafındaki meslektaşlarımızla bir araya gelerek, deneyim paylaşımında bulunduk.


Faaliyetlerimizin, uluslararası ve saygın bir eğitim platformu aracılığıyla dünya çapında değerli ve önemli görülmesi mutluluk verici. Bu gururla birlikte her geçen gün artan büyük bir sorumluluğu da ekipçe omuzlarımızda taşımaya devam edeceğiz. Coşku ve gururumuzu sizinle paylaşmaktan mutluluk duyuyor; bize olan güveniniz, çalışmalarımızdaki desteğiniz ve iş birliğiniz için binlerce kere teşekkür ediyoruz.

62 görüntüleme
bottom of page